Moliūgų ir žemės riešutų duona

Autorius
Sandra
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
70 min.
Porcijos
4-8
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Moliūgai visiškai kitaip! 😍

Tobulai suderintas sūrumas ir saldumas. Begalo sveikas patiekalas be miltų, glitimo ir pieno produktų!
Puikiai tiks ne tik kaip subtilus desertas, bet ir paįvairinti pusryčių meniu!

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Išplakame kiaušinius su saldikliu. Į juos sudedame moliūgų tyrę ir gerai išmaišome.

2

Ištirpiname sviestą ir lėtai maišant supilame į kiaušinių ir moliūgų masę.

3

Beriame visus sausus ingredientus, gerai išmaišome ir masę pilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.

4

Šauname į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių maždaug 50 min.

5

Atvėsiname, pjaustome ir mėgaujamės!