Aprašymas
Moliūgai visiškai kitaip! 😍
Tobulai suderintas sūrumas ir saldumas. Begalo sveikas patiekalas be miltų, glitimo ir pieno produktų!
Puikiai tiks ne tik kaip subtilus desertas, bet ir paįvairinti pusryčių meniu!
Ingredientai
- 300 g moliūgų tyrės
- 3 vnt. kiaušinių
- 200 g žemės riešutų miltų
- 3 v.š. stevijos (ar kitas pasirinktas saldiklis pagal skonį)
- 70 g sviesto (naudojau vegan)
- 1 a.š. kepimo miltelių
- 1 a.š. malto cinamono
- 0,5 a.š. malto imbiero
- 0,5 a.š. malto muškato riešuto
Paruošimo būdas
1
Išplakame kiaušinius su saldikliu. Į juos sudedame moliūgų tyrę ir gerai išmaišome.
2
Ištirpiname sviestą ir lėtai maišant supilame į kiaušinių ir moliūgų masę.
3
Beriame visus sausus ingredientus, gerai išmaišome ir masę pilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
4
Šauname į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių maždaug 50 min.
5
Atvėsiname, pjaustome ir mėgaujamės!
Labai skanu!
Būtinai kartosiu.
Tik kepiau keksiukų formose,tai kepa per pus trumpiau😊
Ačiū ❤️
Kaip smagu, kad patiko! ♥️