Moliūgų keksiukai su riešutais ir džiovintomis uogomis

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
Porcijos
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Kvapnūs ir minkšti moliūgų keksiukai su riešutais ir džiovintomis uogomis

Ingredientai
  • 140 g pilno grūdo miltų
  • 1/2 a.š. sodos
  • Žiupsnis druskos
  • 1 a.š. malto cinamono
  • 1 kiaušinis
  • 50 g nerafinuoto cukraus
  • 60 ml alyvuogių aliejaus
  • 170 g moliūgų tyrės
  • 60 ml apelsinų sulčių
  • 40 g džiovintų spanguolių
  • 20 g graikinių riešutų
  • 15 g moliūgo sėklų
Paruošimo būdas
1

Kiaušinį išplakame su cukrumi.

2

Dedame moliūgų tyrę, pilame aliejų bei apelsinų sultys ir išmaišome.

3

Miltus sumaišome su prieskoniais ir soda.

4

Sujungiame dvi mases.

5

Įmaišome riešutus ir uogas.

6

Tešlą dedame į aliejumi pateptą kepimo formą.

7

Keksiukus kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių.