Aprašymas
Neįprasti, pikantiški, labai skanūs moliūgų sklindžiai.
Ingredientai
- 500 g moliūgo
- 3 v.š. miltų
- 3 v.š. avinžirnių miltų
- 1 v.š. kario prieskonių
- Druska pagal skonį
- Aliejus kepimui
Paruošimo būdas
1
Moliūgą sutarkuojame smulkia tarka.
2
Beriame prieskonius, druską ir gerai permaišome.
3
Beriame miltus ir užmaišome tirštą tešlą sklindžiams.
4
Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuve, pilame 1-2 v.š. aliejaus ir šiek tiek sumažiname ugnį. Dedame po šaukštą tešlos ir uždengiame keptuvę dangčių. Sklindžius apverčiame ir kepame iki auksinės spalvos (dangčiu uždengti nereikia).
5
Tiekiame šiltus su grietine.
Pastabos: kvietinius miltus galima pakeisti avinžirnių.