Moliūgų sklindžiai su kario prieskoniais

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
40 min.
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Neįprasti, pikantiški, labai skanūs moliūgų sklindžiai.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Moliūgą sutarkuojame smulkia tarka.

2

Beriame prieskonius, druską ir gerai permaišome.

3

Beriame miltus ir užmaišome tirštą tešlą sklindžiams.

4

Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuve, pilame 1-2 v.š. aliejaus ir šiek tiek sumažiname ugnį. Dedame po šaukštą tešlos ir uždengiame keptuvę dangčių. Sklindžius apverčiame ir kepame iki auksinės spalvos (dangčiu uždengti nereikia).

5

Tiekiame šiltus su grietine.

 

Pastabos: kvietinius miltus galima pakeisti avinžirnių.