Moliūgų sklindžiai su varške

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skanūs, minkšti sklindžiai be pridėtinio cukraus.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Permaišome moliūgo tyrę su keptu obuoliu.

2

Lengvai išplakame kiaušinius ir sumaišome su varške. Dedame moliūgo-obuolių tyrę ir permaišome dar kartą.

3

Miltus permaišome su kepimo milteliais, druska ir cinamonu.

4

Sujungiame dvi mases ir užmaišome tešlą sklindžiams.

5

Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuve, pilame 1-2 v.š. aliejaus. Dedame po šaukštą tešlos ir uždengiame keptuvę dangčių. Sklindžius apverčiame ir kepame iki auksinės spalvos (dangčiu uždengti nereikia).

6

Tiekiame šiltus su medumi ir riešutais.

 

Pastabos: obuolių tyrei kepiau 1 didelį obuolį kartu su moliūgu.