Aprašymas
Minkšti, burnoje tirpstantys vafliai. Galima vietoje duonos naudoti sumuštiniais, burgeriams.
Ingredientai
- 240 g moliūgų tyrės
- 90 g kreminio sūrio
- 1 kiaušinis
- 1 a.š. kepimo miltelių
- 120 g miltų (Pilno grūdo)
- 1 v.š. aliejus
- 1/4 a.š. druskos
- 1/2 – 1 a.š. kario prieskonių mišinio
Burgeriams:
- Špinatai
- Pomidoras
- Svogūnas
- Sojos mėsa
- Sūris
- Kiaušinis
Paruošimo būdas
1
Moliūgų tyrę permaišome su kreminiu sūriu ir aliejumi.
2
Kiaušinį lengvai išplakame ir sumaišome su moliūgų-sūrio mase.
3
Miltus permaišome su druska, kepimo milteliais ir prieskonių mišiniu.
4
Sujungiame dvi mases ir užmaišome tešlą vafliams.
5
Kepame įkaitintoje vaflinėje iki gražios auksinės spalvos.