Morkų kepsniukai

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
15 min
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Lengvai ir greitai pagaminami kepsniukai su morkomis ir avinžirnių miltais.

Ingredientai
  • 135 g avinžirnių miltų
  • 4 didelių tarkuotų morkų
  • 150 ml vandens
  • 1 svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 1/2 a.š. druskos
  • 1/2 a.š. kumino
  • 1/4 a.š. juodųjų pipirų
  • Šiek tiek aliejaus kepimui
Paruošimo būdas
1

Svogūną ir česnakus susmulkiname. Keptuvėje įkaitiname nedidelį kiekį aliejaus ir svogūnus kartu su česnakais apkepiname.

2

Miltus sumaišome su prieskoniais, morkomis, sudedame apkeptus svogūnus ir supilame vandenį. Viską gerai išmaišome ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.