Morkų lapų užtepėlė

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
10 min
Porcijos
3-4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Kaip panaudoti visas morkos dalis? 🤔 Štai Jums atsakymas iš lapelių pasigaminti užtepėlę! Bus ne tik labai skanu, bet ir labai sveika. Tiks iškylai ar žygiui į gamtą. Receptas tikrai vertas dėmesio!

Ingredientai
  • 50 g lazdyno riešutų
  • 50 g morkų lapelių
  • 30 g šviežių baziliko lapelių
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 2 skilteliu česnako
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • 2 v.š. vandens
Paruošimo būdas
1

Visus ingredientus išskyrus vandenį sudedame į maisto trintuvą ir smulkiname iki vientisos masės po truputį pildami vandenį. O ant sumuštinio viršaus puikiai tinka orkaitėje keptos morkos su prieskoniais.