Morkų pyragas su riešutais ir razinomis

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
60 min.
Porcijos
Kepimo forma 24 cm.
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Tai yra tobulas morkų pyragas. Kvapnus ir pasakiškai skanus.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Smulkiai sutarkuojame morkas.

2

Riešutus nuplauname ir sukapojame.

3

Į dubenį beriame miltus, kepimo miltelius, sodą, druską ir prieskonius. Permaišome.

4

Į kitą dubenį pilame apelsinų sultys, aliejų, sirupą, dedame tarkuotas morkas ir permaišome.

5

Miltų mišinį beriame į skystus ingredientus ir permaišome.

6

Dedame riešutus ir nuplautas razinas. Permaišome dar kartą.

7

Tešlą dedame į sviestu pateptą kepimo formą.

8

Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-45 minutes.

9

Išimame iš formos, atvėsiname, supjaustome ir mėgaujamės.

 

Pastabos: stiklinė 250 ml.