Nesaldūs blyneliai su varške ir sūriu

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
20 min.
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Nesaldūs blyneliai su varške ir sūriu patiks pikantiškų skonių gerbėjams. Paprastai ir greitai paruošiami. Rekomenduojame tiekti su avokadų ir jogurto padažu.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių.

2

Sūrį sutarkuokite. Trynius sumaišykite su varške, sūriu, prieskoniais ir miltais. Supilkite pieną ir dar kartą gerai permaišykite.

3

Baltymus su elektriniu mikseriu išplakite iki standžių putų. Sumaišykite su tešla.

4

Tešla turi gautis gana tiršta. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant silpnos kaitros kepkite blynelius. Neskubėkite apversti.

5

Tiekite su avokadų padažu.