Nesaldus pyragas su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
10 min.+kepimas
Porcijos
4-5
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Nesaldus pyragas su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais yra greitai paruošiamas ir labai gardus. Tinka valgyti vieną, nes yra drėgnas ir minkštas. Vietoj brie sūrio galima naudoti kamembertą arba dėti fetą ar mocarelą. Dedant fetą papildomai nereikia dėti druskos.

Paruošimo būdas
1

Orkaitę įjunkite ir įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros.

2

Špinatus sudėkite į keptuvę ir maišant pakepinkite 2-3 minutes.

3

Kiaušinius išplakite, supilkite pieną, aliejų, priekonius ir gerai išmaišykite.

4

Sudėkite miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite.

5

Į tešlą sudėkite špinatus, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, kubeliais pjaustytą sūrį. Viską gerai išmaišykite.

6

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite tešlą ir kepkite 40 min., 180 laipsnių temperatūroje. Geriaus naudoti kepimo indą, kuri skirta duona kepti.