Nesaldūs vafliai iš avinžirnių miltų

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
15 min
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas
Ingredientai
  • 220 g avinžirnių miltų
  • 300 ml augalinio pieno
  • 2 v.š. maltų linų sėmenų
  • 1/2 a.š. ciberžolės
  • 1/4 a.š. juodųjų pipirų
  • 1/4 a.š. čili miltelių
  • Žiupsnio druskos
  • Aliejaus kepimui
Paruošimo būdas
1

Miltus sumaišome su prieskoniais, linų sėmenimis. Supilame pieną ir gerai išmaišome.

2

Vaflinę įkaitiname ir ištepame aliejumi. Kepame vaflius ir tiekiame su jogurtiniu ar kitu pasirinktu padažu.