Padažas su saulėgrąžomis

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
10 min
Porcijos
5-6
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Gardus padažas su saulėgrąžomis, garstyčiomis ir mielių dribsniais. Tiks prie įvairių salotų ir keptų daržovių. Pagamintą padažą laikykite šaldytuve iki 4 dienų.

Ingredientai
  • 150 g saulėgrąžų (pamirkytų kelias valandas)
  • 240 ml sojų pieno
  • 1 česnako galvutės
  • 1 v.š. mielių dribsnių
  • 1 v.š. garstyčių
  • 1 v.š. klevų sirupo
  • 4 v.š. citrinos sulčių
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
Paruošimo būdas
1

Visus ingredientus sudedame į trintuvą ir susmulkiname iki kreminės konsitencijos.