Panna cotta su migdolų pienu ir mango tyre

Autorius
Viktorija
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
15 min.
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Panna cotta su migdolų pienu ir mango tyre – nuostabaus skonio, lengvas, kreminis ir tikrai ne per saldus desertas. Idealiai tinkantis visos dienos metu, kai norisi nuraminti potraukį saldumynams.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Išbrinkinkite želatiną vandenyje. Į nedidelį indą supilkite pieną ir dėkite natūralų saldiklį, išmaišykite. Ant vidutinio kaitrumo ugnies kaitinkite kol atsiras paviršiuje maži burbuliukai, bet neužvirkite jokiu būdu!

2

Po to nukelkite nuo ugnies, dėkite išbrinkintą želatiną, intensyviai maišykite kol želatina ištirps ir tolygiai pasiskirstys. Išpilstykite į formeles, leiskite visiškai atvėsti ir tik tuomet dėkite į šaldytuvą maždaug 2-4 val.

3

Mango sutrinkite šakute. Dėkite mangų tyrę (kuri gali būti kokia tik norite: aviečių, braškių, šilauogių, bananų) ant “panna cotta”.

4

Lepinkitės!