Pavasarinė arbata

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
15 min
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Tai yra labai skani, kvapni ir  aromatinga arbata. Ją labai palanku gerti pavasarį, kai kamuoja peršalimas, kankina sloga.

Ingredientai

2 v.š. pankolio sėklų
1 v.š. gvazdikėlių
3 gabaliukai cinamono
5 žaliojo kardamono ankščių
3 juodojo kardamono ankščių
1 a.š. saldymedžio šaknies
1 a.š. malto imbiero

Paruošimo būdas
1

Iš kardamono ankščių išimame sėklytes.

2

Prieskonius sutriname grūstuvėje arba sumalame.

3

1 a.š. beriame į arbatinuką, užpilame verdančiu vandeniu (500 ml) ir leidžiame pastovėti 10 minučių.

4

Likusį prieskonių mišinį suberiame į sandarų indelį.

5

Arbatą išpilstome ir mėgaujamės.