Perlinių kruopų troškinys su moliūgu

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
10 min. + virimas
Porcijos
2-3
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Perlinių kruopų troškinys gardus ir greitas patiekalas pietums. Tiks įsidėti ir į pietų dėžutę.

Ingredientai
  • 180 g perlinių kruopų
  • 300 g moliūgo
  • 1 morkos
  • 1 litro verdančio vandens
  • 250 g vištienos krūtinėlės
  • 1 a.š. juodųjų pipirų
  • 2 vnt. lauro lapų
  • 1 vnt. svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 a.š. ciberžolės miltelių
  • 1 a.š. persilado prieskonių
  • 2 v.š. aliejaus
  • Druskos
Paruošimo būdas
1

Moliūgą, morkas, svogūną, česnakus nulupkite ir susmulkinkite. Morkas ir moliūgus supjaustykite nedideliais kubeliais.

2

Puode įkaitinkite aliejų sudėkite svogūnus, česnakus ir lauro lapus. Pakepinkite kelias minutes. Sudėkite morkas ir pakepkite dar porą minučių. Supilkite vandenį, kruopas ir virkite 10 minučių.

3

Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais. Sudėkite į puodą kartu su moliūgais ir likusiais prieskoniais. Virkite dar 20-25 minutes kol kruopos suminkštės.