Aprašymas
Tai yra labai skani užtepėlė, kuri tiks ne tik sumuštiniui, bet ir kaip įdaras lietiniams arba prie bulvių.
Ingredientai
- 250 g pievagrybių
- 50 g virtų arba konservuotų avinžirnių
- 1 morką
- 1 svogūnas
- 1 v.š. aliejaus
- 1/4 a.š. maltos ciberžolės
- Druska ir juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
1
Pievagrybius nuplauname, nulupame ir supjaustome.
2
Morką sutarkuojame stambia tarka.
3
Svogūną smulkiai supjaustome.
4
Keptuvėje įkaitiname 1 v.š. aliejaus, dedame pievagrybius ir kepame apie 5 minutes.
5
Į keptuvę dedame morką, svogūną ir maišant kepame apie 10 min.
6
Beriame avinžirnius, pagardiname prieskoniais, gerai permaišome ir palaikome dar 2 minutes.
7
Masę dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname.