Pilno grūdo speltų miltų kūčiukai

Autorius
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
1 valanda 20 minučių
Porcijos
1
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Tiems kas nori „sveikesnių” švenčių, siūlau išmėginti pilno grūdo kūčiukų receptą! 🙂

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Mieles ištirpinau šiltame vandenyje su saldikliu, naudojau skystą „Huxol”.

2

Į išsijotus miltus subėriau aguonas. Supyliau kokosų aliejų ir ištirpintas mieles. Išmaišiau tešlą, po to apie 10 minučių tenka minkyti, kol tešla pasidaro vientisa ir nelipni (jeigu limpa dar pabarstau miltais). Apie 1 valandą tešlą laikau šiltoje vietoje, kad ji pakiltų.

3

Kepu 180 laipsnių orkaitėje, kol kūčiukai gražiai paruduoja. 🙂