Aprašymas
Labai skanus, maistingas užtepas.
Ingredientai
- 200 g kietojo tofu
- 240 g konservuotų arba virtų baltųjų pupelių
- 2 v.š. mielių dribsnių
- 1 ctrinos žievelė
- 50 g juodųjų alyvuogių
- 30 ml alyvuogių aliejaus
- 2-4 skiltelės česnako
- Petražolės paga skonį
- Druska pagal skonį
- Juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
1
Pupeles ir tofu sutriname maisto smulkintuvu.
2
Česnaką smulkiai supjaustome, sutarkuojame arba išspaudžiame.
3
Alyvuoges ir petražoles smulkiai supjaustome.
4
Permaišome visus ingredientus.
5
Pagardiname druska, pipirais ir permaišome dar kartą.
6
Masę dedame į hermetinį indelį ir laikome šaldytuve 2-3 dienas.