Raudonųjų lęšių keksiukai

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
40 min.
Porcijos
9 keksiukai
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Šie raudonųjų lęšių keksiukai yra puikus pasirinkimas prie sriubos ar salotų. Įsimeskite į priešpiečių dėžutę ir galėsite džiaugtis maistingu ir skaniu užkandžiu.

Ingredientai
  • 220 g raudonųjų lęšių
  • 240 g augalinio pieno
  • 120 g obuolių tyrė
  • 5 g kepimo miltelių
  • 2/3 a.š. druskos
  • 1 a.š. kario prieskonių mišinio
  • 300 g kietų pomidorų
Paruošimo būdas
1

Sumalame lęšius.

2

Sumaišome lęšių miltus, pieną ir obuolių tyrę.

3

Pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais (nenaudoti sėklyčių ir jei yra daug skysčio, jo nenaudojame).

4

Į miltų mišinį beriame prieskonius, kepimo miltelius ir sumaišome. Įmaišome pomidorus.

5

Tešlą dedame į silikonines keksiukų formeles.

6

Kepame iki 180 lapisnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

7

Ištraukus keksiukus iš orkaitės palaukiame 5 minutes ir ištraukiame iš formelių.