Raudonųjų pupelių kepsneliai

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
8 vnt.
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skanūs ir sotūs pupelių kepsneliai su graikiniais riešutais.

Ingredientai
  • 50 g graikinių riešutų
  • 220 g virtų arba konservuotų raudonųjų pupelių
  • 1 v.š. pomidorų pastos
  • 30 ryžių miltų
  • 1 mažas svogūnas
  • 1-2 skiltelės česnako
  • 2 a.š. klevų sirupo
  • Kokosų aliejus
  • 1/4 a.š. druskos
  • 1/4 a.š. malto kumino
  • 1/4 a.š. maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas
1

Smulkiai supjaustome svogūną ir česnako skilteles.

2

Keptuvėje įkaitiname 1 a.š. kokosų aliejaus ir 1 a.š. klevų sirupo. Beriame svogūną ir česnaką. Maišant kepame kol suminkštės (iki 5 min.).

3

Graikinius riešutus sutriname maisto smulkintuvu. Į maisto smulkintuvą dedame pupeles, keptą svogūną su česnakais, pomidorų pastą, prieskonius, miltus ir įpilame 1 a.š. klevų sirupo. Sutriname (nebūtinai iki vientisos masės, gali likti pupelių gabaliukai).

4

Iš masės formuojame nedidelius kepsnelius.

5

Keptuvėje įkaitiname 1 v.š. aliejaus ir apkepame kepsnelius iš abiejų pusių.

6

Tiekiame šiltus su šviežių daržovių salotomis.