Raudonųjų pupelių sriuba su makaronais

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
30 min
Porcijos
3-4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Raudonųjų pupelių sriuba yra viena mano mėgstamiausių! O ši dar pagardinta makaronais ir pomidorų pasta. Skanūs ir sotūs pietūs 🙂

Ingredientai
  • 300 g virtų ar konservuotų raudonųjų pupelių
  • 100 g pilno grūdo makaronų
  • 3 vidutinio dydžio morkų
  • 1 svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 6 v.š. pomidorų pastos
  • 1 a.š. provanso žolelių prieskonių
  • 1 1/2 litro daržovių sultinio
  • 2 v.š. aliejaus
  • Druskos pagal skonį
Paruošimo būdas
1

1. Morkas, svogūnus, česnakus smulkiai supjaustome.

2

2. Puode įkaitiname aliejų, sudedame česnakus su svogūnus ir pakepiname kelias minutes. Sudedame morkas, pomidorų pasta ir kepame 5 minutes. Nepamirštame maišyti!

3

 Supilame sultinį ir verdame 15 minučių.

4

Tuomet sudedame prieskonius, makaronus, pupeles ir verdam kol makaronai suminkštės.