Riešutinės spurgos

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
6 vnt.
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skanios, minkštos riešutinės spurgos be glitimo ir pieno produktų.

Ingredientai
  • 130 g augalinio pieno
  • 60 g ryžių miltų
  • 30 g migdolų miltų
  • 50 g riešutų sviesto (naudojau migdolų)
  • 20 g aguonų
  • 30 g cukranendrių cukraus
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1/2 a.š. malto cinamono
  • 1/8 a.š. malto kardamono
  • 1/8 a.š. malto muskato riešuto
Paruošimo būdas
1

Sumaišome visus ingredientus.

2

Tešlą dedame į spurgų arba keksiukų formeles.

3

Kepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min.

4

Ištraukiame ir atvėsiname ant grotelių.