Riešutų kakava

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
20 min.
Porcijos
6
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Tobulas gėrimas žiemą. Soti, sodri skonio ir labai aromatinga riešutų kakava.

Ingredientai
  • 1 stiklinė anakardžių riešutų
  • 1-2 datulės
  • 3 puodeliai vandens
  • 3 v.š. klevų sirupo
  • 1/4 stiklinės kakavos miltelių
  • 30 g juodojo šokolado
  • Žiupsnis druskos
  • 1/2 a.š. malto cinamono
  • 1/2 a.š. vanilės ekstrakto
Paruošimo būdas
1

Anakardžių riešutus bei datules nuplauname, užpilame vandeniu ir palaikome 1 valandą (galima laikyti per naktį). Nupilame vandenį ir nuplauname.

2

Visus ingredientus (išskyrus šokoladą) dedame į maisto smulkintuvą, užpilame 3 st. vandens ir sutriname iki vientisos konsistencijos.

3

Masę perpilame į puodą, dedame šokoladą ir maišant kaitiname tol, kol šokoladas ištirps.

4

Išpilstome, papuošiame zefyriukais i tiekiame.