Rikotos vafliai

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skanūs, minkšti rikotos vafliai.

Ingredientai
  • 80 g šviesių speltos miltų
  • 35 g. pilno grūdo miltų
  • 10 g sėlenų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 80 g tirpinto sviesto
  • 200 g rikotos
  • 2 kiaušiniai
  • 1 a.š. vanilės ekstrakto
  • 1 v.š. rudojo cukraus
  • Žiupsnis druskos

 

Paruošimo būdas
1

Sviestą išmaišome su cukrumi, vanilės ekstraktu ir rikota.

2

Lengvai išplakame kiaušinius ir sumaišome su sviestorikotos mase.

3

Miltus sumaišome su sėlenomis, druska ir kepimo milteliais.

4

Sumaišome dvi mases ir užmaišome tešlą vafliams.

5

Kepame gerai įkaitintoje vaflinėje iki gražios aksinės spalvos.

6

Tiekiame šiltus su uogomis ir medumi.