Puikus receptas kai norisi kažko šilto šaltą rudens vakarą. Receptas tinkantis sunaudoti VISAS daržo gėrybes. Sudomino? Keliauk į virtuvę ir sek mano receptą.
- 70 g pomidorų pastos
- 200 g konservuotų smulkintų pomidorų be žievelės
- 400 g konservuotų baltųjų pupelių pomidorų padaže
- 500 g kiaulienos faršo
- 100 g kukurūzų
- 1 v.š. grietinės
- 4 skiletlių česnako
- 1 svogūno
- 2 vnt. raudonosios paprikos
- 1 morkos
- 2 vnt. čili pipirų
- 100 ml grietinėlės
- 60 g mocarelos sūrio
- 1 vieneto prancūziško česnakinio batono
Į puodą sudėti pomidorų pastą, konservuotus pomidorus, pupeles ir išmaišyti.
Keptuvėje pakepinti faršą (naudojau kiaulienos prieskonius, peristaldą, karį ir 1 a.š. grietinės). Faršui iškepus sudėti į puodą prie kitų produktų.
Pakepinti svogūną, česnaką, raudoną papriką, morkas ir čili pipiriukus. Daržovėms iškepus sudėti į puodą. Nepamirškit įdėti kukurūzus
Pabarstyti druskos ir pipirų bei išmaišyti. Tuomet puodą statyti ant silpnos ugnies ir troškinti apie 30 minučių.
Iki pabaigos likus 5 minutėms supilti grietinėlę ir troškinti dar 10 minučių.
Patiekti su tarkuotu mocarela sūriu ir česnakiniu batonu.
Skanaus!