Rudeniška čili sriuba

Autorius
Martina
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
Apie valandą
Porcijos
10
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Puikus receptas kai norisi kažko šilto šaltą rudens vakarą. Receptas tinkantis sunaudoti VISAS daržo gėrybes. Sudomino? Keliauk į virtuvę ir sek mano receptą.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Į puodą sudėti pomidorų pastą, konservuotus pomidorus, pupeles ir išmaišyti.

2

 Keptuvėje pakepinti faršą (naudojau kiaulienos prieskonius, peristaldą, karį ir 1 a.š. grietinės). Faršui iškepus sudėti į puodą prie kitų produktų.

3

Pakepinti svogūną, česnaką, raudoną papriką, morkas ir čili pipiriukus. Daržovėms iškepus sudėti į puodą. Nepamirškit įdėti kukurūzus

4

Pabarstyti druskos ir pipirų bei išmaišyti. Tuomet puodą statyti ant silpnos ugnies ir troškinti apie 30 minučių.

5

Iki pabaigos likus 5 minutėms supilti grietinėlę ir troškinti dar 10 minučių.

6

Patiekti su tarkuotu mocarela sūriu ir česnakiniu batonu.

7

Skanaus!