Aprašymas
Vasariškas ir gaivus džiovintų vaisių, imbiero ir mėtų derinys.
Ingredientai
- 80 g džiovintų figų
- 3-4 šviežių datulių (nebūtina, bet jeigu norite saldžiau)
- 120 g geltonųjų razinų
- 6 v.š. kokosų drožlių + kokosų drožlių apvoliojimui
- 7 lapelių šviežios mėtos
- 10 g šviežio imbiero
- 90 g migdolų
Paruošimo būdas
1
Riešutus pamirkome kelias valandas arba per naktį, o figas, datules ir razinas būtinai nuplauname.
2
Į maisto trintuvą sudedame riešutus ir juos susmulkiname. Nebūtina visiškai iki miltų konsistencijos, gali likti gabaliukų.
3
Sudedame likusius ingredientus ir susmulkiname iki vientisos konsistencijos.
4
Formuojame rutuliukus ir juos apvoliojame kokosų drožlėse. Dedame į šaldytuvą valandai ir tuomet jau skanaujame.