Aprašymas
Ankštinės daržovės puikiai tinka ir desertuose! Jų tikrai nesijaučia. Avinžirniuose gausu vitaminų, mineralų ir augalinių baltymų.
Ingredientai
- 150 g riešutų (naudojau anakardžius ir lazdyno riešutus)
- 150 g virtų/konservuotų/garuose ruoštų avinžirnių
- 150 g šviežių datulių be kauliukų
- 1/2 a.š. cinamono
- 15 g natūralios kakavos
- 30 g kokosų drožlių + apvoliojimui
- Žiupsnio druskos
Paruošimo būdas
1
Visus ingredientus sudedame į maisto trintuvą ir sutriname. Riešutų gabaliukų tikrai gali likti!
2
Rankomis formuojame rutuliukus ir apvoliojame kokosų drožlėse.
3
Dedame į šaldytuvą valandai laiko ir vėliau skanaujame.