Saldūs rutuliukai su avinžirniais

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
10 min
Porcijos
15 vnt.
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Ankštinės daržovės puikiai tinka ir desertuose! Jų tikrai nesijaučia. Avinžirniuose gausu vitaminų, mineralų ir augalinių baltymų.

Ingredientai
  • 150 g riešutų (naudojau anakardžius ir lazdyno riešutus)
  • 150 g virtų/konservuotų/garuose ruoštų avinžirnių
  • 150 g šviežių datulių be kauliukų
  • 1/2 a.š. cinamono
  • 15 g natūralios kakavos
  • 30 g kokosų drožlių + apvoliojimui
  • Žiupsnio druskos
Paruošimo būdas
1

Visus ingredientus sudedame į maisto trintuvą ir sutriname. Riešutų gabaliukų tikrai gali likti!

2

Rankomis formuojame rutuliukus ir apvoliojame kokosų drožlėse.

3

 Dedame į šaldytuvą valandai laiko ir vėliau skanaujame.