Šalta kinrožių arbata

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skani, gaivi kinrožių arbata su imbieru.

Ingredientai
  • 1 l vandens
  • 4 v.š. kinrožių
  • 10 g šviežio imbiero
  • saldiklis pagal skonį
  • 2 a.š. citrinos sulčių

 

Paruošimo būdas
1

Užverdame vandenį.

2

Beriame kinrožes ir dedame plonai supjaustytą imbierą.

3

Kai dar kartą užvirs, išjungiame, pagardiname saldikliu ir paliekame 15 min.

4

Gėrimą nukošiame ir pilame citrinos sultys.

5

Atvėsiname.