Aprašymas
Ingredientai
- 500 g saldžių bulvių
- 300 ml daržovių sultinio
- 2 skiltelių česnako
- 1 svogūno
- 250 ml riebesnio kokosų pieno
- 1 a.š. kario miltelių
- 1/2 a.š. kumino miltelių
- 1/4 a.š. čili paprikos miltelių
- 1/4 a.š. juodųjų pipirų
- 2 v.š. aliejaus
Paruošimo būdas
1
Bulves supjaustome kubeliais, svogūnus ir česnakus susmulkiname.
2
Didesniame puode įkaitiname aliejų ir sudedame svogūnus, česnakus, pakepiname kelias minutes. Tuomet sudedame smulkintas bulves ir prieskonius, kepame apie 5 minutes pastoviai maišome.
3
Užpilame paruoštu daržovių sultiniu ir verdame apie 15 minučių kol bulvės suminkštės. Supilame kokosų pieną, paverdame dar kelias minutes ir viską sutriname iki kreminės konsistencijos