Salžiųjų bulvių sriuba su kokosų pienu

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
25 min
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas
Ingredientai
  • 500 g saldžių bulvių
  • 300 ml daržovių sultinio
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 svogūno
  • 250 ml riebesnio kokosų pieno
  • 1 a.š. kario miltelių
  • 1/2 a.š. kumino miltelių
  • 1/4 a.š. čili paprikos miltelių
  • 1/4 a.š. juodųjų pipirų
  • 2 v.š. aliejaus
Paruošimo būdas
1

Bulves supjaustome kubeliais, svogūnus ir česnakus susmulkiname.

2

Didesniame puode įkaitiname aliejų ir sudedame svogūnus, česnakus, pakepiname kelias minutes. Tuomet sudedame smulkintas bulves ir prieskonius, kepame apie 5 minutes pastoviai maišome.

3

Užpilame paruoštu daržovių sultiniu ir verdame apie 15 minučių kol bulvės suminkštės. Supilame kokosų pieną, paverdame dar kelias minutes ir viską sutriname iki kreminės konsistencijos