Sausi pusryčių dribsniai

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
25 min
Porcijos
3-4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Sunku sugalvoti naujų idėjų pusryčiams? Siūlau išbandyti šiuos pusryčių dribsnius. Jie saldinti bananais ir tiks valgyti su pienu, jogurtu.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Bananą sutrininame šakute iki vietisos masės.

2

Į miltų masę supilame pieną, vandenį ir viską sumaišome. Į masę sudedame sudedame trintą bananą ir dar kartą viską gerai išmaišome.

3

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.

4

Ant kepimo skardos patiesiame kepimo popierių ir kuo plonesniu sluoksniu paskirstome dalį tešlos, kiek tešlos sunaudosite priklauso nuo skardos dydžio.

5

Kepame orkaitėje 15 minučių, tuomet išimame ir susmulkiname mažais gabaliukais bei vėl dedame į orkaitę 10 minučių, temparatūrą sumažiname iki 120 laipsnių. Visą eigą kartojame kol pasibais tešlos masė.

6

Dribsius puikiai tinka valgyti su pienu, jogurtu ir gardinti pasiriktomis uogomis, vaisiais.