Šiltos juodųjų lęšių salotos

Autorius
Andrius Misiukas
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
1 val.
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Sočios ir labai skanios salotos. Gali būti kaip garnyras prie mėsos, žuvies arba kaip atskiras patiekalas.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Išverdame lęšius, kaip nurodyta ant pakuotės. Pasūdome likus 10 min. iki virimo pabaigos.

2

Svogūną ir česnaką smulkiai supkaustome. Morką, salierą ir papriką supjaustome kubeliais. Pievagrybius – skiltelėmis.

3

Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus. Dedame svogūnus, česnakus, salierą, morka ir maišant kepame 4-5 minutes.

4

Dedame grybus ir papriką. Pagardiname druska, pipirais ir kepame kol iškeps daržovės.

5

Dedame lęšius, permaišome ir pakepame viską kartu dar 2 minutes.