Sklindžiai su obuoliais

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
60 mi.
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Obuolių metas… Kelis pyragus iškepiau, sulčių prispaudžiau. Atėjo laikas blynams.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Į didelį dubenį persijojame miltus. Beriame druską, cukrų, krakmolą, cinamoną ir permaišome.

2

Į kitą dubenį dedame grietinę, pilame vandenį ir beriame sodą. Lengvai paplakame šluotele iki burbuliukų.

3

Į miltus pilame grietinės mišinį ir permaišome (gaunasi tiršta tešla).

4

Stambia tarka sutarkuojame obuolius ir dedame juos į tešlą. Gerai permaišome.

5

Į tešlą pilame 2 v.š. tirpinto sviesto ir dar karta permaišome. Paliekame pastovėti 30 min.

6

Kepame įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

7

Tiekiame šiltus su medumi, uogienie ar grietine.