Sluoksniuotas desertas su daigintais grikiais

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
10 min. + grikių mirkymas
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skanus, lengvas sluoksniuotas desertas su daigintais grikiais. Puikiai tinka karštai vasaros dienai, kai nesinori jungti orkaitės.

Ingredientai
  • 2 dideli abrikosai
  • 2 datulės
  • Šilauogės
  • 4 v.š. neskrudintų grikių
  • 4 v.š. kokosų grietinėlės
  • ¼ a.š. malto cinamono
  • Uogos papuošimui
Paruošimo būdas
1

Grikius nuplauti, užpilti vandeniu ir palaikyti per naktį. Ryte nuplauti ir šiek tiek nusausinti. Padalinti į 4 dalis.

2

Abrikosus ir datules supjaustyti nedideliais kubeliais ir apibarstyti maltu cinamonu. Padalinti į 4 dalis.

3

Sluoksniuojame desertą: ant bokalo dugno dedame abrikosus su datulėmis, toliau uogas ir grikius ir pilame 1 v.š. kokosų grietinėlės. Kartojame visus sluoksnius ir papuošiame desertą. Tiekiame iš karto.