Aprašymas
Traškios, pikantiškos lazdelės su tofu. Puikiai tiko su švelniu moliūgų humusu.
Ingredientai
- 500 g sluoksniuotos tešlos
- 200 g kietojo tofu
- 70 g alyvuogių
- 50 g saulėje džiovintų pomidorų
- pagal skonį petražolių
Paruošimo būdas
1
Tofų, alyvuoges ir pomidorus sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos konsistencijos.
2
Petražoles sukapojame ir įmaišome į masę.
3
Tešlos lakštą šiek tiek iškočiojame ir padengiame įdaru.
4
Kitą tešlos lakštą iškočiojame tokio pat dydžio ir uždengiame įdarą. Paspaudžiame rankomis arba kočelu per visą plotį.
5
Perpjauname per pusę. Tuomet kiekvieną pusę supjaustome juostelemis 1 – 1,5 cm. Paimame dviem rankomis iš abiejų pusių ir susukame.
6
Juosteles dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
7
Kepame, iki 200 laipsnių įkaitintje orkaitėje, 20 min.