Sluoksniuotos tešlos lazdelės su tofu

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
40 min.
Porcijos
24 vnt.
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Traškios, pikantiškos lazdelės su tofu. Puikiai tiko su švelniu moliūgų humusu.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Tofų, alyvuoges ir pomidorus sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos konsistencijos.

2

Petražoles sukapojame ir įmaišome į masę.

3

Tešlos lakštą šiek tiek iškočiojame ir padengiame įdaru.

4

Kitą tešlos lakštą iškočiojame tokio pat dydžio ir uždengiame įdarą. Paspaudžiame rankomis arba kočelu per visą plotį.

5

Perpjauname per pusę. Tuomet kiekvieną pusę supjaustome juostelemis 1 – 1,5 cm. Paimame dviem rankomis iš abiejų pusių ir susukame.

6

Juosteles dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

7

Kepame, iki 200 laipsnių įkaitintje orkaitėje, 20 min.