Aprašymas
Šokoladinė kakava su prieskoniais yra puiki ryto pradžia.
Labai svarbu yra pasirinkti kokybiškus kakavos miltelius, tuomet ir gėrimas bus fantastiškai gardus. Jeigu nevartojate karvės pieno, keiskite augaliniu.
Ingredientai
- 3 a.š. kakavos miltelių
- 5-10 g juodojo šokolado
- 1 žiupsnelis malto cinamono
- 1 žiupsnelis imbiero miltelių
- 1 žiupsnelis malto kardamono
- 1 žiupsnelis malto muskato riešuto
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
- 400 ml pieno
- 100 ml karšto vandens
Paruošimo būdas
1
Pieną užverdame.
2
Į karštą vandenį dedame šokoladą, beriame kakavą ir prieskonius. Gerai išmaišome ir pilame į užvirusį pieną.
3
Užverdame dar kartą ir nukeliame nuo ugnies.