Šokoladiniai batonėliai su anakardžių riešutais

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
2 h
Porcijos
6
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Paprasti, bet labai gardūs batonėliai.

Ingredientai
  • 50 g kokosų miltų
  • 46 g kakavos miltelių
  • 120 g klevų sirupo
  • 1 a.š. vanilės ekstrakto
  • 210 g anakardžių
  • 2 v.š. tirpinto kokosų aliejaus

Šokoladiniam kremui:

  • 3 v.š. kokosų aliejaus
  • 3 v.š. kakavos
  • 1 v.š. klevų sirupo
  • 2 v.š. augalinio pieno
Paruošimo būdas
1

Riešutus, kokosų aliejų, klevų sirupą sudedame į maisto trintuvą ir susmulkiname iki vientisos masės. Riešutų gabaliukų gali likti ir taip dar skaniau.

2

Gautą mišinį suberiame į dubenį. Supilame vanilę, kokosų miltus ir kakavą, išmaišome.

3

Kvadratinę formą išklojame kepimo popieriumi. Į ją sudedame gautą masę, paskirstome ir gerai suspaudžiame.

4

Dedame į šaldytuvą kol pagaminsime antrąjį sluoksnį.

5

Nedideliame puode užverdame pieną. Sudedame kakavą, kokosų aliejų ir klevų sirupą. Maišome ir paverdame kelias minutes.

6

Kremą supilame ant batonėlių ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms.

7

Sustingusius batonėlius supjaustome norimo dydžio kvadratėliais ir laikome šaldytuve.