Aprašymas
Paprasti, bet labai gardūs batonėliai.
Ingredientai
- 50 g kokosų miltų
- 46 g kakavos miltelių
- 120 g klevų sirupo
- 1 a.š. vanilės ekstrakto
- 210 g anakardžių
- 2 v.š. tirpinto kokosų aliejaus
Šokoladiniam kremui:
- 3 v.š. kokosų aliejaus
- 3 v.š. kakavos
- 1 v.š. klevų sirupo
- 2 v.š. augalinio pieno
Paruošimo būdas
1
Riešutus, kokosų aliejų, klevų sirupą sudedame į maisto trintuvą ir susmulkiname iki vientisos masės. Riešutų gabaliukų gali likti ir taip dar skaniau.
2
Gautą mišinį suberiame į dubenį. Supilame vanilę, kokosų miltus ir kakavą, išmaišome.
3
Kvadratinę formą išklojame kepimo popieriumi. Į ją sudedame gautą masę, paskirstome ir gerai suspaudžiame.
4
Dedame į šaldytuvą kol pagaminsime antrąjį sluoksnį.
5
Nedideliame puode užverdame pieną. Sudedame kakavą, kokosų aliejų ir klevų sirupą. Maišome ir paverdame kelias minutes.
6
Kremą supilame ant batonėlių ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms.
7
Sustingusius batonėlius supjaustome norimo dydžio kvadratėliais ir laikome šaldytuve.