Šokoladiniai rutuliukai

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
10 min
Porcijos
12 vnt
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Šokoladiniai rutuliukai – maistingi, sotūs ir tiks vietoj saldėsio. Geriausia naudoti yra šviežias datules, kurios nebūtų mirkytos cukraus sirupuose! Visuomet skaitykite etiketes.

Rutuliukų iškart galima pasigaminti daugiau ir užšaldyti

Ingredientai
  • 8 vienetų šviežių datulių (80g)
  • 70 g riešutų (tinka graikiniai, anakardžiai, migdolai)
  • 1 v.š. saulėgrąžų sėklų
  • 1 v.š. aguonų
  • 2 v.š. kokoso drožlių +apvoliojimui
  • 1/2 v.š. natūralios kakavos
  • 1 v.š. vandens
Paruošimo būdas
1

Viską sudedame į trintuvą ir sumale iki vientisos masės. Rankomis formuojame rutuliukus ir apvoliojame kokoso drožlėse. 30 minučių dedame į šaldytuvą.