Aprašymas
Šokoladiniai rutuliukai – maistingi, sotūs ir tiks vietoj saldėsio. Geriausia naudoti yra šviežias datules, kurios nebūtų mirkytos cukraus sirupuose! Visuomet skaitykite etiketes.
Rutuliukų iškart galima pasigaminti daugiau ir užšaldyti
Ingredientai
- 8 vienetų šviežių datulių (80g)
- 70 g riešutų (tinka graikiniai, anakardžiai, migdolai)
- 1 v.š. saulėgrąžų sėklų
- 1 v.š. aguonų
- 2 v.š. kokoso drožlių +apvoliojimui
- 1/2 v.š. natūralios kakavos
- 1 v.š. vandens
Paruošimo būdas
1
Viską sudedame į trintuvą ir sumale iki vientisos masės. Rankomis formuojame rutuliukus ir apvoliojame kokoso drožlėse. 30 minučių dedame į šaldytuvą.