Aprašymas
Labai skanūs sklindžiai. Vaiko mėgtstamiausi.
Ingredientai
- 1 stiklinė miltų
- 1/2 stiklinė miltų (pilno grūdo)
- 1/3 stiklinė avižinių dribsnių
- 1,5 stiklinė vandens
- 3 v.š. cukraus
- 2 v.š kakavos miltelių
- 3 a.š. kepimo miltelių
- 1 a.š. malto cinamono
- 1/2 a.š. vanilės ekstrakto
- 3 v.š. aliejaus
Paruošimo būdas
1
Avižinius dribsnius kartu su vandeniu susmulkiname iki vientisos masės.
2
Dideliame dubenyje gerai permaišome visus sausus ingredientus, pilame avižų pieną ir gerai permaišome. Įpilame 3 v.š. aliejaus ir permaišome dar kartą.
3
Ant vidutinės ugnies įkaitiname sausą keptuvę.
4
Pilame tešlą, kai ant paviršiaus pradės sproginėti burbuliukai, bet tešla dar nebus visiškai sausą, blyną apverčiame.
5
Tiekiame šiltus su vaisiai ar uogomis.