Šokoladiniai triufeliai su apelsinu

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
Porcijos
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Apelsinas ir šokoladas – tobulas derinys, tikrų šventinių skanėstų skonis.

Ingredientai
  • 100 g migdolų
  • 100 g anakardžių riešutų
  • 10-12 vnt. minkštų datulių
  • 1 mažo apelsino žievelė
  • 100 ml apelsinų sulčių
  • 3 v.š. kakavos miltelių
  • 2 v.š. tirpinto kokosų aliejaus
  • ½ a.š. vanilės ekstrakto
  • Smulkinti riešutai papuošimui
Paruošimo būdas
1

Datules nuplauname ir pašaliname kauliukus (jei yra).

2

Į maisto smulkintuvą dedame anakardžių riešutus, migdolus ir susmulkiname.

3

Dedame datules, apelsino žievelę, kakavą, pilame apelsinų sultis, kokosų aliejų ir vanilę. Susmulkiname dar kartą.

4

Masę dedame į šaldytuvą 20-30 min.

5

Suformuojame rutuliukus ir apvoliojame smulkintuose riešutuose.

6

Dedame į šaldytuvą ir palaikome 20-30 minučių.