Šokoladinis pyragas su juodaisias serbentais

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
50 min.
Porcijos
8
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skanus, ne per saldus šokoladinis pyragas su juodaisiais serbentais. Serbentus galite keisti vyšniomis, avietėmis ir kitomis uogomis.

Ingredientai
  • 100 g migdolų miltų
  • 60 g ryžių miltų
  • 40 g kakavos miltelių
  • 1,5 a.š. kepimo miltelių
  • Žiupsnis druskos
  • 160 g kokosų pieno
  • 50 g kakavos sviesto (galite pakeisti kokosų aliejumi)
  • 130 g klevų sirupo
  • 80 g serbentų
  • 1 a.š. kukurūzų krakmolo
Paruošimo būdas
1

Miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska ir kakava.

2

Kokosų pieną pašildome, beriame kakavos sviestą ir maišome kol sviestas ištirps. Pilame sirupą ir gerai išmaišome.

3

Sujungiame dvi mases ir užmaišome skystą tešlą.

4

Uogas sumaišome su krakmolu.

5

Tešlą pilame į sviestu ar aliejumi pateptą formą.

6

Įspaudžiame uogas.

7

Pyragą kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 min.

8

Atvėsiname formoje ir tik tuomet ištraukiame. Supjaustome ir tiekiame.

 

Pastabos: kepimo forma 17*17.