Suktinukai su avinžirniais ir saulėje džiovintais pomidorais

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
10
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Skanūs ir sotūs suktinukai su avinžirnių užtepėle, saulėje džiovintais pomidorais, bazilikais ir kedrinėmis pinijomis. Puikiai tiks iškylai!

Ingredientai
  • 3 pilno grūdo tortilijų
  • 200 g konservuotų avinžirnių
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštų citrinos sulčių
  • 2 skiltelių česnako
  • 1/2 a.š. druskos
  • 1/4 a.š. juodųjų pipirų
  • 1/4 a.š. kumino miltelių
  • 2 saujų kepintų kedrinių pinijų
  • 100 g saulėje džiovintų pomidorų
Paruošimo būdas
1

Avinžirnius kartu su aliejumi, citrinos sultimis, ir prieskoniais sudedame į trintuvą ir susmulkiname iki vientisos konsistencijos, jeigu reikia įpilame kelis šaukštus vandens.

2

Užtepėlę tepame ant tortilijų, beriame kepintas kedrines pinijas, sudedame smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, bazilikus ir špinatus. Tortiliją susukame ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais.