Aprašymas
Lazdyno riešutai puikiai dera su kakava, datulėmis ir klevų sirupu! Ir šis variantas tikrai yra sveikesnis negu pirktas parduotuvėje!
Ingredientai
- 250 g lazdyno riešutų
- 6 šviežių datulių be kauliukų
- 25 g kakavos miltelių
- 2 v.š. klevų sirupo
- 80 ml augalinio pieno
- 1 v.š. kokosų aliejaus
- Žiupsnio druskos
Paruošimo būdas
1
Lazdyno riešutus pakepiname 8-10 minučių, įkaitintoje orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje. Riešutus atvėsiname ir tuomet tarp delnų patriname ir nuimame riešutų luobeles.
2
Riešutus sudedame į maisto trintuvą ir smulkiname kol riešutai taps sviesto konsistencijos.
3
Tuomet į trintuvą sudedame likusius ingredientus ir sumalame iki vientisos masės. Laikome šaldytuve.