Švelnus avinžirnių karis

Autorius
Sandra
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
~ 60 min.
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Švelnus avinžirnių karis, puikiai tinkantis ir vaikams! Be druskos, be čili pipirų, veganiškas

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Nuo avinžirnių nupilame skystį ir beriame juos į puodą kartu su cukriniais žirniais ir kubeliais pjaustyta paprika.

2

Gaminame kario pastą: nulupame ir smulkiai supjaustome česnakus, smulkiai sutarkuojame imbierą, išspaudžiame laimo sultis. Į dubenėlį dedame pomidorų pastą, česnakus, imbierą ir visus prieskonius, supilame laimo sultis, žuvies padažą ir agavų sirupą. Viską sumaišome ir krečiame į puodą su avinžirniais ir daržovėmis.

3

Užpilame vandeniu ir kokosų pienu.

4

Troškiname apie 40 minučių. Pabaigoje sudedame špinatus ir lengvai išmaišome.