Aprašymas
Tinginių vyniotinis su mandarinais – be sviesto, be cukraus, be rududu.
Ingredientai
- 100 gramų sausainių savoiardi (be cukraus)
- 150 gramų filadelfijos sūrio
- 120 gramų bananų
- 2 šaukštų medaus
- 4 vienetų mandarinų
Paruošimo būdas
1
Sausainius susmulkinkite iki smulkių trupinių. Bananą sutrinkite iki vientisos masės ir sumaišykite su sausainiais.
2
Tešlą iškočiokite ant kepimo popieriaus, dydis priklauso nuo jūsų mandarinų dydžio.
3
Paruoškite kremą: sūrį sumaišykite su medumi. Aptepkite kremu sausainių lakštą.
4
Išdėliokite mandarinus ir susukite vyniotinį.
5
Dėkite į šaldytuvą 2-3 val. ar per naktį.
6
Skanaus!!!