Aprašymas
Fantastiškai gardi tofų „kiaušinienė”. Skanūs pusryčiai – gera dienos pradžia.
Ingredientai
- 150 g kietojo tofu
- 2 skiltelės česnako
- 1 pomidoras
- 1 poras (baltoji dalis)
- 30-50 g cukinijos
- 1 v.š. sojų padažo
- 1/4 a.š malto kumino
- 1/4 a.š. maltos kalendros
- 1/4 a.š. maltos ciberžolės
- Petražolės
- Žiupsnis juodosios druskos „Kala Namak” (nebūtinai, bet suteikia patiekalui kiaušinio skonio bei kvapo)
- Juodieji pipirai pagal skonį
- Aliejus kepimui
Paruošimo būdas
1
Tofų sulaužome nedideliais gabaliukais.
2
Pomidorą ir cukiniją supjaustome.
3
Petražoles sukapojame.
4
Česnako skilteles smulkiai supjaustome.
5
Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus. Beriame česnaką, svogūną, cukiniją ir maišant kepame 2-3 minutes.
6
Dedame pomidorus ir kepame dar 2-3 minutes.
7
Beriame tofų, įpilame sojos padažo, pagardiname prieskoniais ir viską gerai permaišome. Kepame 5 minutes.
8
Pagardiname petražolėmis, permaišome ir tiekiame.