Tofu apkepas

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
40 min. + laikymas per naktį
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai gardus, aromatingas apkepas su tofu, riešutais ir spanguolėmis.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Anakardžių riešutus nuplauname ir beriame į maisto smulkintuvą. Užpilame jogurtu ir sutriname iki vientisos konsistencijos. Paliekame nakčiai kambario temperatūroje.

2

Tofų smulkiai supjaustome, sumaišome su jogurto-riešutų mase ir sutriname iki vientisos konsistencijos.

3

Į masę beriame prieskonius, apelsino žievelę, spanguoles ir permaišome.

4

Formeles patepame aliejumi ir dedame paruoštą masę.

5

Kepame, iki 170 laipnsių įkaitintoje orkaitėje, 30 minučių.

 

Pastabos: dvi kepimo formos ~10 cm.