Aprašymas
Labai gardus, aromatingas apkepas su tofu, riešutais ir spanguolėmis.
Ingredientai
- 80 g kietojo tofu
- 250 g jogurto
- 60 g anakardžių riešutų
- 2 v.š. kokosų drožlių
- 1 apelsino žievelė
- 2 v.š. cukrus
- 40 g džiovintų spanguolių
- 1/2 a.š. malto cinamono
- žiupsnis druskos
Paruošimo būdas
1
Anakardžių riešutus nuplauname ir beriame į maisto smulkintuvą. Užpilame jogurtu ir sutriname iki vientisos konsistencijos. Paliekame nakčiai kambario temperatūroje.
2
Tofų smulkiai supjaustome, sumaišome su jogurto-riešutų mase ir sutriname iki vientisos konsistencijos.
3
Į masę beriame prieskonius, apelsino žievelę, spanguoles ir permaišome.
4
Formeles patepame aliejumi ir dedame paruoštą masę.
5
Kepame, iki 170 laipnsių įkaitintoje orkaitėje, 30 minučių.
Pastabos: dvi kepimo formos ~10 cm.