Aprašymas
Labai skanūs veganiški kukuliai. Tiks visiems, kurie netoleruoja glitimo ir pieno produktų. Puiki proga pasidaryti dieną be mėsos. Tikiu, kad receptas patiks visiems valgytojams.
Ingredientai
- 150 g kieto tofu
- 100 g pievagrybių
- 1 svogūnas
- 2 skiltelės česnako
- 1/4 a.š. ciberžolės miltelių
- Druska pagal skonį
- Juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
1
Smulkiai supjaustome svogūną, česnaką ir pievagrybius. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame.
2
Tofų sutriname maisto smulkintuvu.
3
Sujungiame 2 mases. Pagardiname prieskoniais ir gerai permaišome
4
Suformuojame rutuliukus ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos
5
Įkaitiname iki 180 laipsnių. Kepame kukulius apie 30 minučių.