Tofu kukuliai su pievagrybiais

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
40 min.
Porcijos
9 vnt.
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skanūs veganiški kukuliai. Tiks visiems, kurie netoleruoja glitimo ir pieno produktų. Puiki proga pasidaryti dieną be mėsos. Tikiu, kad receptas patiks visiems valgytojams.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Smulkiai supjaustome svogūną, česnaką ir pievagrybius. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame.

2

Tofų sutriname maisto smulkintuvu.

3

Sujungiame 2 mases. Pagardiname prieskoniais ir gerai permaišome

4

Suformuojame rutuliukus ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos

5

Įkaitiname iki 180 laipsnių. Kepame kukulius apie 30 minučių.

6

Tiekiame su šviežių daržovių salotomis.

 

Daugiau veganiškų receptų ieškokite čia.