Tofu sūreliai su matcha

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
15 min. + laikas šaldytuve
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skanūs sūreliai, skoniu primenantys tradicinius varškės.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Visus ingredientus (išskyrus šokoladą) dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos konsistencijos.

2

Masę dedame į silikonines formeles ir dedame į šaldiklį 4 val.

3

Šokoladą ištirpiname vandens vonelėje.

4

Sūrelį šakutės pagalba įmerkiame į šokoladą, nuvarviname ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos lentutės.

5

Paliekame kambario temperatūroje.

 

Pastabos:

  • 1. Jei šokoladas per tirštas, galite įdėti 15-20 g. kakavos sviesto.
  • 2. Sūrelius galite iš pradžių palaikyti  šaldytuve, o po to įdėti į šaldymo kamerą (taip bus paprasčiau padengti šokoladu).

  1. Diana

    Sveiki, kuom galeciau pakeist ta matcha? 🙂 aciu

    • Sveiki, galite pakeisti 2 a.š. kakavos miltelių, bus labai skanūs šokoladiniai sūreliai. Arba galite įpilti vanilės ekstrakto, tuomet bus vaniliniai. Čia išbandyti variantai.
      Manau, kad galima vietoje kokosų pieno įpilti uogų tyrės, tuomet bus uogų skonio.