Tofu užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
5 min.
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Pikantiška, gardi tofu užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais, kuri tiks ir pusryčiam, ir šventiniam stalui.

Ingredientai
  • 150 g kietojo tofu
  • 50 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
  • 2 a.š. aliejaus (iš indelio su pomidorais)
  • 2 v.š. sezamų sėklų
  • 2-3 skiltelės česnako
  • Druska ir juodieji pipirai pagal skonį
  • Petražolės, krapai, kalendra pagal skonį

 

Paruošimo būdas
1

Visus ingredientus (išskyrus žalumynus) sudėdame į smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.

2

Žalumynus sukapojame ir įmaišome į užtepėlę.