Trapus obuolių pyragas

Autorius
Diana
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
50 min.
Porcijos
2-4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai gardus, trapus obuolių pyragas. Formelė 13×10, norint didesnio pyrago, didinkite produktų kiekį.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Obuolius sutarkuoti, įdėti cinamoną, įpilti citrinų sulčių, išmaišyti ir palikti.

2

Kitame inde sumaišyti visus birius produktus (išskyrus riešutus). Įpilti kokosų aliejų, įtrinti rankomis, kad gautųsi trupiniai.

3

Gautą masę padalinti į 2 dalis. Į vieną iš dalių sutrinti bananą, gausis elastinga tešla, kurią dedame į formelę (padengta kepimo popieriumi arba sutepta kokosų aliejumi).

4

Sudedame obuolius.

5

Į kitą miltų masę susmulkiname riešutus ir apibarstome pyragą.

6

Kepame 180c° 30-35 minutes.

7

Ištraukiame iš orkaitės ir pilnai atvėsiname.